Vad har du för drömmar till ditt barn?

Vill du att ditt barn ska bli astronaut, galen vetenskapsman eller ännu värre – komiker? Kanske är det lika bra att introducera ditt barn inför en trevlig sida med skämt som man kan växa upp med, utvecklas med. Kalla det personlig utveckling eller realistisk förberedelse för en prekär framtid. Morgondagen ser inte ut att bli mycket bättre. Men med en och en annan rolig gåta kan tunna molnen på er himmel. Även om det är solsken eller ej. Passa på att utveckla hjärnan med vetenskapen om skämt innan det är för sent och ditt vuxna barn sitter fast på sitt kontor i valfritt industriområde. Roliga gåtor övar inte bara intellektet, men stärker eventuellt era band, eller ej.

 

Barnens favoritgåtor på nätet

 

Å andra sidan är man seriös här, och syftar till att leverera de bästa gåtorna till barn och vuxna som känner sig som barn. Oskyldiga, livsbejakande, fräcka för sin ålder, men framförallt intellektuellt utmanande. Och inte minst roliga! Nätet idag erbjuder en hel drös med fantastiska och mindre fantastiska upplevelser, men sällan har hemsidor varit fokuserade på kataloger av gratis skämt. Enkelt och framkomligt, ser du skämt och gåtor indelade i kategorier efter målgrupp och tillfälle. Kanske kan din dotter eller son dra nästa gåta vid skolavslutningen, och slutar upp som den filur som Bellman en gång var.

 

Gör familjetiden roligare nu

 

Tycker du att tv:n visar allt tråkigare program som i sin tur påverkar ditt och ditt barns tid tillsammans så ska du sluta upp med att slösa din tid på sånt! Dra en klurig gåta för ditt barn och du har definitivt dennes uppmärksamhet för en längre tid. Kanske kan du till och med ha för vana att diskutera en rolig gåta under varje gemensam middag. Tiden då blir nog absolut mer kvalitativ och ni får klura tillsammans. Klicka här för många roliga gåtor för barn som du enkelt kan introducera redan ikväll, eller imorgon bitti när ni samåker till skolan. Resultatet är ett gladare och säkerligen mer skärpt barn som uppskattar en och annan klurighet och har förmågan att lösa den. Öva på problemlösning redan nu – det lär behövas i Cv:t!

 

En sida full av de bästa skämten

 

Vidare är det fritt fram att utforska en rad olika skämt för dig själv, för dina kollegor och även för dina barn. Raggningsrepliker och andra vitsar samt dåliga skämt kan förbereda dig och din familj på de allra tråkigaste händelserna som ju bara måste genomlidas ibland.