Ju mer vi vet, desto färre grodor behöver kyssas

Vissa vänner kan ligga på ibland och tycka det är dags att man ger sig in i matchen igen och försöker träffa någon som kan bli en framtida partner. Allt man själv kan tänka på är de många katastrofala dejter under de år man varit singel. Men varför ge upp? Med Internet har en ny möjlighet öppnats där vuxendejting kan vara både kul och spännande, särskilt med sidor som ix.nu där man både kan hitta någon ny att dela livet med, nya vänner, eller person för erotiska möten.

Med lite tips på vägen för att undvika ännu en katastrof kan det tillföra något som man känner saknas i livet.

 

Samma stil på nätet som i verkligheten

Till en början är det alltid värt att agera artigt då man försöker sig på vuxendejting online. Det finns ingen anledning att vara odräglig bara för att det sker via en dator. Det här borde vara självklart men det är inte ovanligt att personer agerar både omoget och respektlöst om det var ett tag sedan de hade ett förhållande. Kommunikation över nätet är särskilt komplicerat just för att det inte sker öga mot öga och där kan exempelvis brist på respons te sig som taskig attityd.

Att tala om sig själv och dela med sig av den man är uppmuntrar den andra personen att berätta mer om sig själv och det enda sättet att verkligen lära känna någon är genom att ställa frågor. Förr eller senare är målet att träffa person i verkliga livet men mycket kan förberedas genom samtal online. Både inför mötet och för att tidigt få en uppfattning om personen man talar med är någon man faktiskt ens vill möta.

Genom att dela med sig av värderingar och sin syn på livet kan man lära sig mycket om vad den andra personen uppskattar och gillar mindre. Vad den andra personen tror på, vägleds av men även går igång på i sängen. Det här är viktiga saker om man planerar att träffas för med målsättningen att det skall leda till mer än en kaffe.

 

Tålamod är bara bra

Även om det är ett sporadiskt möte för enstaka intim träff man är ute efter, finns ingen anledning att skynda fram detta. Att ta lite extra tid på sig brukar både innebära att det är större chans man hittar rätt, och själva väntan kan göra det hela än hetare, egga på ett sätt att när väl mötet på riktigt sker har det byggts upp en ofantlig ömsesidig lust. Ju längre tid man ägnar åt att lära känna varandra desto godare förutsättning att det hela slutar i bra kontakt.

Eftersom det här handlar om nätet är det en god idé att ha kontakt ofta. Via chatt, mejl eller samtal via Skype. Det behöver inte vara långa sessioner men daglig kontakt med någon man faktiskt vill träffa eller redan har träffat och vill träffa igen, det är nästan en förutsättning för att det skall bli av med ytterligare möten. Människor som uppmärksammas allt för lite tröttnar väldigt fort och går vidare.

Till sist, att lita på sin intuition, även över Internet, är ingen dum idé. Om det börjar kännas obekvämt eller där finns varningsklockor som ringer, då är det kanske värt att gå vidare. Det finns trots allt många andra där ute redor för kontakt, och någon som kan passa den egna smaken mycket bättre. Vuxendejting är annorlunda mot då man var ung, eftersom situationer ändras och allt mer bagage fylls på med åren.