Ett flertal dejtingsidor som kan leda till kärlek

De flesta är fullt medvetna om att det finns många olika dejtingsidor därute att välja mellan. Kanske har man sett en och annan reklam eller så har man helt enkelt någon i sin närhet som använder sig av dejtingsidor. Dessa fungerar som ett perfekt sätt att finna den där speciella personen som man vill dela sitt liv med. Tack vare teknologins framgång är det nu lätt som en plätt att komma i kontakt med nya människor och potentiellt finna sin framtida kärlek.

De många olika dejtingsidorna

Det kan vara svårt att veta vilken dejtingsida man ska välja när man nu har så många olika alternativ. För att förenkla valet kan man dock ta en titt på en jämförelsesida såsom Datingpilot.se. Här finner man en överblick över flera olika dejtingsidor som är lätt att smälta och enkel att förstå.

Den dejtingsida som just nu ligger på topp hos Datingpilot är Match.com. Man har säkerligen hört talas om denne sida någon gång tidigare, vare sig det handlar om ett reklaminslag eller att någon som man känner använder sig av sidan. Det var år 2002 som Match.com anlände till Sverige och har sedan dess blivit en av de mest kända dejtingsidorna som finns. Om man är ute efter ett seriöst och långvarigt förhållande så är det just Match.com som man bör rikta sin blick mot. Om man föredrar en applikation istället för sin dator kan det vara trevligt att veta om att Match.com har sin egen app som man kan få tillgång till genom mobilen.

För de som söker ett mer moget förhållande kan man besöka 50PlusMatch. Denne dejtingsida riktar in sig på singlar som är 50 år gamla eller äldre. Registreringen på denne dejtingsida är helt gratis och de har just nu över 230 000 medlemmar. Datingpilot har givit 50PlusMatch en 9,8 rakning av 10, vilket självfallet låter fantastiskt.

Fler alternativ i bagaget

Om de tidigare nämnda dejtingsidorna inte faller en i smaken kan man istället satsa på Be2. Denne dejtingsida används av över 370 000 svenskar samt 36,6 miljoner människor världen över. De stora positiva tingen med Be2 är att man får ett gratismeddelande per kontaktförslag samt att deras publik består av människor från alla de olika samhällsklasserna. Det kan dock vara bra att komma ihåg hur personlighetstestet inte är särskilt stort. Registreringen är gratis, men därefter finns det vissa tjänster inom sidan som man blir tvungen att betala för.

Om man anser att betalningar inom dejtingsidor är orimliga kan man istället testa på en tjänst som är helt gratis. HappyPancake (eller ”Glada pannkakan” som det kan kallas på svenska) är en dejtingsida som får in sina pengar genom annonser. Man slipper därför att betala medlemsavgifter och dylikt, och kan istället njuta av sidan helt gratis. HappyPancake hade sin början år 2007 och har sedan dess blivit en riktig favorit bland den svenska befolkningen.

Dessa är bara några få av de många dejtingsidor som väntar på en därute. För att få mer djupgående information kring olika dejtingsidor kan man alltid besöka Datingpilot.se.